top of page
CL_logo_20220607_white_small.png
CL_bookmar_20220615_white.png

SHOP    DESIGNERE    OM OS   KURV 
 

Marcus og henrik vision.jpg

Ikke bare en idé, men en vision


"Vores vision er simpel: Vi vil skabe verdens smukkeste og mest banebrydende beton produkter til hjemmet, som intet du har set før!"

Henrik Andersen CEO & Marcus Mencke Vagnby CDO

Mød de to grundlæggere:

IMG_1680_dusty_dark.jpg
20210409_MENCKE&VAGNBY_02_049.jpg

Kunstneren og designeren
Karina Mencke Vagnby (1977) og Marcus Mencke Vagnby (1981) har været partnere både privat og kreativt siden 2003, de arbejder i spændingsfeltet mellem kunst og industrielt design. De har skabt et fælles kreativt rum hvor alt er muligt, fra drømmende tanker til detaljerede løsninger. Begge poler bidrager til den kreative process som ultimativt vækker form og produkter til live. Med afsæt i mange års samarbejde med Henrik Andersen projekter i beton, og en stor viden og forståelse af industrielle produktionsmetoder, er Cave kommet til live. Inspirationen er fundet i selve civilisations grundsten: At mestre ilden. Vigtigheden af menneskets kontrold med bålet kan ikke undervurderes, det er måske derfor at levende ild også i dag giver en enorm behagelig følelse af tryghed og sikkerhed. Cave er tegnet som en hyldest til bålet på det moderne menneskes premisser, hvor nem betjening, ingen røg og lille til ingen miljøpåvirkning er nøglepunkter. Cave er en skulpturel "hule" på væggen, der med flammernes skær bringer varme og hygge på smukkeste vis. God fornøjelse.
 


Forvandling fra sketch til produkt

220712_Concrete_Living_02_050_DARK GREY WITH FIRE sketch.png

Cave er designet fra håndskitser til 3D computermodel, hvilket har giver fuld kontrol med samspillet mellem brændkar og betonstøbning. Grundformen er 3D printet og overflate slebet i hånden, herefter er der lavet en afstøbning i silikone. Det er silikoneformen der giver Cave den silkebløde overflade efter støbning, og muligører den komplekse formgivning. Hver støbning foregår i hånden, så hver Cave vil få sit eget spil i overfladen. Det er kombinationen af højteknologi og håndarbejde der gør Cave unik. 

CL_logo_20220607_white_small.png

Concrete Living ApS

Nyborgvej 140E, 5000, Odense C

DENMARK

T: + 45 81 71 26 26 

M: info@concreteliving.com

CVR/VAT.no.: 43146335

  • mencke&vagnby Facebook
  • mencke&vagnby Instagram

INFORMATION                            FØLG OS                      NYHEDSBREV 
 

Find forhandler

Brugsanvisninger

Bæredygtighed

Udvidet garanti - altid

FAQ

Presse og produkt billeder

Cookie- og persondatapolitik

Handelsbetingelser

Følg med i vores verden og få sidste nyt om vores innovative tiltag.

din mail

x godkend betingelser

TILMELD

© 2022 - Concrete Living

bottom of page